Buikspieren kweken

buikspieren

Er is veel gezegd en geschreven over buikspieren en in deze blog doen we het nog eens even lekker dunnetjes over. Mooie buikspieren die je met name veel op tv ziet tijdens de olympische spelen bijvoorbeeld doen veel mensen verlangen naar een mooie sixpack. Een sixpack kweken is echter niet zo makkelijk als sommige reclames je doen laten geloven.

Iedereen heeft buikspieren

Buikspieren zijn de ‘core’ van jouw lichaam, oftewel het middelpunt. Buikspieren helpen je stabiliseren, ademhalen en beschermen je organen. Het loont zeker je buikspieren te versterken, ze zorgen naast een goed evenwicht en bescherming ook voor een sterkere rug. Voor de mensen die nu denken, maar ik heb helemaal geen buikspieren? Jawel hoor, alleen zitten ze verstopt onder een laagje vet. Iedereen heeft buikspieren!

Vetmassa en voeding

Uiteraard helpen de verschillende buikspier oefeningen zoals chrunches en sit-ups om sterkere buikspieren te kweken. Maar minstens zo belangrijk is om het algemene vetmassa van je lichaam te doen af laten nemen. Pas dan worden uiteindelijk je buikspieren zichtbaar, eerder echt niet! Daarom is naast het trainen van je lichaam ook je voedingspatroon erg belangrijk. Met gezonde voeding en een ijzeren wilskracht loop jij van de zomer met een mooie sixpack rond!

Kom in beweging

Er zijn tal van buikspier apparaten online verkrijgbaar. Kies degene die het beste bij jouw doel past en ga aan de slag. Wanneer je daarnaast een beetje op je voeding let komen die buikspieren vanzelf!

Leave a Reply

Your email address will not be published.