Comfort met Jacob Cohen

Jeans Jacob Cohen

Ik heb onlangs twee nieuwe broeken gekocht van Jacob Cohen en ik kan er niet gelukkiger mee zijn! Beide broeken zijn helemaal uniek en hoe meer ik ze aantrek, hoe beter ze de vorm van mijn lichaam aannemen. Ze zitten dus enorm comfortabel terwijl ze er toch bijzonder stijlvol uitzien! Wanneer ik de broek in detail bekijk, kan ik zien dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Er zijn geen losse draadjes zichtbaar, geen losse knopen en geen lelijke afwerking, kortom alles is tot in het fijnste detail afgewerkt.

Goodies

Ik was ook blij verrast dat ik een klein extraatje kreeg bij het aankopen van deze broeken. Er werd een kleine spoel draad meegeleverd. De draad heeft dezelfde kleur als het borduursel van de broeken. Er wordt ook een kleine puimsteen meegeleverd die je kan helpen om de zoom aan te passen, moest dat nodig zijn. Tenslotte vond ik ook een klein doekje terug om de zilveren knopen weer mee op te blinken. Het is leuk dat Jacob Cohen toch net die extra stap zet en leuke goodies meestuurt met je aangekochte waren.

Milieu

Wat zeker heeft meegespeeld in mijn aankoop van deze broeken, is het milieuvriendelijke standpunt dat Jacob Cohen inneemt. Ik consumeer best wel veel, maar wil dit steeds met een bewuste kijk op het milieu kunnen doen. Volgens wat ik kon terugvinden, worden er geen rare chemische goedjes gebruikt bij het kleuren en wassen van de broeken. De jeans zijn handgemaakt en dus komen er geen vervuilende machines aan te pas. Ook de wasprocedures zouden geen synthetisch materiaal gebruiken tijdens het proces.

Ik geloof sterk in negatieve punten in een review, maar ik heb er zelfs na lang nadenken geen enkel kunnen terugvinden. Ik kan deze broeken aan iedereen aanbevelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.