Deze Gorilla Wear t-shirts geven mijn zelfvertrouwen een boost!

Gorilla Wear shirts

Vorige week heb ik twee leuke t-shirts voor tijdens het sporten besteld op GorillaWear.com. Ik wil er namelijk wel een beetje leuk uit blijven zien als ik sta te zwoegen op de loopband! Gorilla Wear had precies wat ik zocht: mooie t-shirts in verschillende designs die je ook met andere sportkleding kan combineren. Ik vind dit mixen & matchen heel leuk om te doen, omdat ik er dan iedere keer weer anders uitzie als ik in de sportschool ben. Als ik me leuk aankleed, dan krijg ik vanzelf meer zin om te sporten.

Ik heb al eerder kleding van Gorilla Wear besteld en daar was ik altijd enorm tevreden over. Ten eerste is de kwaliteit echt top: ik heb oude shirtjes liggen die er nog steeds heel goed uitzien, ook al zijn ze al jaren oud en heel vaak gedragen en gewassen. De kwaliteit vind ik heel belangrijk in sportkleding, want ik trek het iedere week meerdere keren aan en was het ook na iedere sportsessie. Ze moeten dus niet uit elkaar vallen van ellende als ik ze een keertje te vaak gewassen heb, maar gelukkig is dat bij Gorilla Wear absoluut niet het geval. Op de t-shirts die ik vorige week besteld heb, zit trouwens ook nog licht-reflecterend materiaal, waardoor ik er bijvoorbeeld ook ‘s avonds mee buiten kan hardlopen. Dit vind ik een fijn idee, omdat je veiligheid uiteraard belangrijk is als je in het donker nog besluit om een rondje te rennen.

De shirtjes van dit merk zitten daarnaast altijd heerlijk. Het materiaal is heel luchtig, waardoor je soms niet eens doorhebt dat je flink aan het zweten bent tijdens het sporten. Het is zelfs zo dat ik de t-shirts van Gorilla Wear soms tijdens een hittegolf draag, omdat ik gewoon nog niks anders gevonden heb wat lekkerder zit tijdens dat warme weer! Het t-shirt draag ik dan bijvoorbeeld op een rokje of spijkershort en sandaaltjes. De designs zijn leuk genoeg om er ook in je vrije tijd mee te lopen, waardoor het er soms niet eens op lijkt dat je stiekem een sportshirt aanhebt. De shirts zijn heel erg mooi getailleerd en ze lijken zich dus een beetje naar je lichaam te vormen. Ik voel me er sexy in, want mijn ronde vormen komen er mooi in uit. Dit maakt mij zelfverzekerder, waardoor ik ook weer beter mijn best doe om harder te presteren tijdens het sporten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.