Gorilla Wear tank top van superkwaliteit!

Tank top van Gorilla Wear

Ik heb laatst een mooie tank top gekocht op GorillaWear.com en ik ben echt helemaal fan geworden! Ik zocht een tank top om in te sporten, maar eigenlijk draag ik de top nu ook stiekem gewoon in mijn vrije tijd. Hij zit namelijk superlekker en staat ook nog eens leuk op bijvoorbeeld een spijkerbroek. Ik sport zo’n vier tot vijf keer per week, dus de sportschool is eigenlijk mijn tweede thuis geworden. Tegelijkertijd vind ik het erg belangrijk om er goed uit te blijven zien, zelfs als ik aan het sporten ben. Daarom ging ik op zoek naar leuke sportkleding en kwam ik zodoende bij Gorilla Wear terecht.

Ik zag dat Gorilla Wear allemaal leuke tank tops in verschillende kleuren en designs had. Na een half uur door de website scrollen, koos ik uiteindelijk voor een zwart exemplaar. Zwart staat namelijk bij alles, dus zou ik het goed kunnen combineren met mijn sportleggings in de gekste kleurtjes. Toen de top binnenkwam, heb ik hem meteen gepast en hij zat als gegoten! Diezelfde avond zou ik naar aerobics gaan, dus kon ik mooi deze nieuwe tank top aandoen. Ik kreeg al meteen een complimentje van mijn aerobics-instructrice dat ze mijn tank top zo leuk vond en ze vertelde dat ze er zelf ook een had! Complimentjes krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar ik was eigenlijk ook benieuwd naar hoe lekker de tank top zou zitten tijdens het sporten. Tijdens de aerobics-les kon ik me helemaal vrij bewegen en kroop mijn top niet omhoog. Het voelde soms bijna alsof ik helemaal niks aanhad. Na een uur aerobics viel het me op dat mijn lichaam (zoals gewoonlijk) erg bezweet was, maar dat mijn tanktop toch nog lekker fris en koel aanvoelde. Dit vond ik uiteraard een pluspunt! Ik houd er namelijk niet van als je kleding na het sporten heel klam, plakkerig en zweterig aanvoelt. Dit was met de Gorilla Wear tank top dus absoluut niet het geval. Inmiddels heb ik de tank top al een aantal keer gewassen, maar het ziet er nog steeds uit alsof ik hem net gekocht heb. De zwarte kleur is nog steeds diepzwart en de pasvorm is nog steeds goed. Ik ben dus erg te spreken over de kwaliteit! Verder valt de prijs ook reuze mee voor zo’n goede kwaliteit tank top. Daarom heb ik er inmiddels nog twee besteld in andere kleuren, zodat ik lekker af kan wisselen en nooit zonder hoef te zitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.