Hometrainer van Fitnessapparaat.nl

Airbike hometrainer

Ben je al een tijdje op zoek naar een perfecte hometrainer? Dan heeft Fitnessapparaat.nl deze in zijn assortiment voor je. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, zoals onder anderen de Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike.

Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike

Ben je een enthousiaste sporter en hou je van professionele trainingen, dan verwacht je dit ook van je fitnessapparaat. De Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike, voldoet aan deze eisen. Dit apparaat is geselecteerd op zijn duurzaamheid en goede prestaties. Je kunt het apparaat uitstekend gebruiken voor HIIT trainingen. De kracht van de Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike heeft een uitstekende reputatie.

Gebruiksvriendelijkheid van de Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike

De Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike heeft een geavanceerde windweerstand voor een legio aan weerstanden. Het heeft meerdere variaties in uitvoeringen door de ergonomische handgrepen, die meerdere handposities heeft. Voor een ultieme houding kun je het zadel van de Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike zowel verticaal als horizontaal verstellen. Voor het trainen van bovenlichaam en armen, heeft het hendels die je in verschillende posities kunt verstellen. Om je benen maximaal te trainen heeft het fitnessapparaat een directe vliegwiel aandrijving.

Technische informatie van de Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike

Het aantal programma’s van de Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike zijn in totaal negen. De afmeting (LxHxB) van het fitnessapparaat is 107 x 51 x 132 cm en het belastbaargewicht is 160 kg. Borstband mogelijkheden is niet mogelijk op dit fitnessapparaat en wordt ook niet meegeleverd. Het heeft een ergometer en een hartslagmeting. Het stuur van de Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike is niet verstelbaar, maar het zadel wel. Het fitnessapparaat is niet inklapbaar. Er worden transportwieltjes bijgeleverd. En wat heel handig is, is dat de Schwinn Airdyne Ad8 Pro Total Fitness Bike gratis voor je wordt gemonteerd. Het is in bezit van een bidonhouder. Op dit fitnessapparaat heb je 3 jaar garantie.

Tot slot

De weerstand van deze hometrainer ontstaat door het luchtniveau dat verplaatst wordt door de ventilator. De Schwinn Airdyne AD8 Pro Total Fitness Bike is ontworpen met sensoren die in staat zijn om de temperatuur en de luchtdichtheid te meten, waardoor het de weerstandscurve kan corrigeren. Door het kaliberen krijg je als sporter altijd een exact trainingsinformatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.