Jacob Cohen: premium kwaliteit denim met een persoonlijke touch

Jacob Cohen

Als je op zoek bent naar een premium kwaliteit denim en een goede pasvorm, dan is het Italiaanse merk Jacob Cohen je vast niet ontgaan. Dit merk maakt namelijk spijkerbroeken van echte Kurabo denim. Het zijn de perfecte jeans als je op zoek bent naar comfort en elegantie, want Jacob Cohen heeft hier de perfecte mix in gevonden!

Authentieke Japanse denim

Jacob Cohen werd in 1985 opgericht door Tato Bardelle in Italiƫ en bij het maken van de kleding staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Elke jeans wordt handgemaakt van Kurabo denim uit Japan. Deze premium kwaliteit denim wordt bewerkt met een speciale wassingen en Griekse puimsteen. Tijdens dit proces worden geen chemicaliƫn gebruikt en dat is natuurlijk beter voor het milieu. Extra leuk detail: elke jeans komt met een speciale trackingcode waarmee je op internet kunt opzoeken welke productieprocessen de jeans heeft doorstaan en wie jouw jeans eigenlijk gemaakt heeft! Deze persoonlijke touch in combinatie met de beste kwaliteit maken van Jacob Cohen jeans een echt luxe product.

De mooiste spijkerbroeken voor dames en heren

Ben je nieuwsgierig geworden? Op Pauw.com kun je de heren- en damescollectie van Jacob Cohen bekijken. De heren kunnen kiezen uit allerlei wassingen zoals zwart, grijs en van licht tot donker denim blauw en allerlei modellen zoals de comfort jeans. Deze jeans voor heren is slim fit, dus sluit mooi om het lichaam aan. Naast de welbekende denim jeans, verkoopt Pauw ook andere broeken zoals wollen en katoenen chino’s in klassiek beige. De damescollectie van Jacob Cohen bestaat eveneens uit prachtige denim met slim fit of skinny fit pasvorm. Als je graag een Jacob Cohen jeans zou willen passen, dan kan dat natuurlijk ook in een van de Pauw winkels die verspreid door Nederland zitten. Een ding zeker: een denim jeans van Jacob Cohen is een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published.