Kom de winter door met een Woolrich jas!

woolrich jassen

Nu de winter er weer aankomt, wordt het ook weer tijd voor een warme jas. Een goede kwaliteit winterjas is onmisbaar als je een echte koukleum bent! Gelukkig kun je bij Pauw.com terecht voor een breed scala aan warme jassen. Als je op zoek bent naar tijdloze en elegante winterjassen die je zelfs op de Zuidpool warm kunnen houden, dan moet je zeker bij het merk Woolrich wezen!

Een stukje geschiedenis

Woolrich is een Amerikaans kledingmerk uit Pennsylvania. Het is opgericht in 1830 door John Rich and Daniel McCormick en is inmiddels het oudste nog bestaande kledingmerk in Verenigde Staten dat buitenkleding produceert. Woolrich maakte in het begin kleding voor arbeiders die lange dagen in de kou aan de slag moesten en later produceerde het merk ook kleding voor en gevechtslieden in de Amerikaanse Burgeroorlog en werkers in Antarctica. Woolrich staat dus bekend om de goede kwaliteit jassen waarmee je zelfs de koudste omstandigheden kunt doorstaan.

Woolrich parka’s en winterjassen

Pauw.com heeft een uitgebreide collectie Woolrich buitenkleding voor zowel dames als heren. Een van de bekendste modellen is de Arctic Parka. Met deze Arctic Parka kun je de koudste temperaturen trotseren en deze jas is inmiddels een ware Woolrich klassieker geworden! De jas heeft een vulling van eenden- en donsveren en heeft een afneembare bonten vacht van coyote. De buitenkant van de parka is uitgevoerd in Teflon-coated katoen, wat de jas water en wind afstotend maakt. Alle jassen in de Woolrich collectie zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat de jassen kwalitatief subliem maakt. Woolrich jassen zijn misschien niet de goedkoopste, maar gaan jarenlang mee dus eigenlijk moet je zo’n jas als investering zien. Door de tijdloze en klassieke designs, raakt je nooit uitgekeken op Woolrich. Woolrich maakt namelijk niet voor niks al bijna 200 jaar de beste winterjassen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.