Rijlessen voor mensen met faalangst

Rijbewijs halen

Rijschool Kooiman is één van de weinige rijscholen in de omgeving van Amersfoort waar je terecht kunt met faalangst. Dat is wel zo welkom, er zijn vast wel meer mensen die niet durven zeggen dat ze angst hebben om te presteren en dan vanzelf allerlei fouten gaan maken. Bij Rijschool Kooiman zijn sommige instructeurs speciaal gecertificeerd om angstige leerlingen op de juiste manier te begeleiden, dus je hoeft je in dat geval nergens zorgen over te maken!

De eigen website, Rijschoolkooiman.nl, ziet er allereerst overzichtelijk uit. Het heeft geen felle kleuren en op de homepage staat al veel informatie. Dan kun je nog verder lezen bij bepaalde kopjes, maar niets staat dichtbij elkaar waardoor het heel rustig kijkt. Een prettig leesbare website is altijd meegenomen wanneer je je aan het oriënteren bent voor de meest passende rijschool.

Een ander extraatje bij Rijschool Kooiman is dat je binnen slechts drie weken je rijbewijs kunt halen. Deze mogelijkheid is er zowel voor “snelle” meisjes als voor “snelle” jongens. Deze korte periode geeft je bijna geen kans om lesstof te vergeten, daarom is de cursus zeer intensief maar het slagingspercentage ook zeer hoog!
Deze spoedcursus is wel alleen mogelijk wanneer je je theorie-certificaat al heb behaald.

Bijzonder aan deze Amersfoortse rijschool is dat je een uur mag proefrijden in een auto. Op die manier kun je allereerst wennen aan het besturen van een auto, maar het geeft je ook de mogelijkheid je keuze te overwegen om je aan te melden bij deze toegankelijke rijschool.

Leave a Reply

Your email address will not be published.