Topvakantie in Zuid-Frankrijk met mijn topcaravan!

caravan

Ik heb echt een topvakantie gehad in mijn caravan die ik bij campingwinkel dejonghattem.nl heb gekocht. Ik ben voor de Burstner Averso Plus 510 TK gegaan, want deze had alles wat ik zocht in een caravan. Het kostte aardig wat, maar ik zie het als een investering. Ik weet namelijk zeker dat ik nog jarenlang plezier ga hebben van deze mooie caravan!

Vakantie frankrijk

Caravan van alle gemakken voorzien

Wat ik zo fijn vind aan deze Burstner Averso caravan is het feit dat er in totaal zeven slaapplaatsen zijn, verdeeld over vijf bedden. Ik kan dus prima met mijn familie of vriendengroepje in deze caravan verblijven. Zo ben ik met mijn zus, haar vriend en nog twee andere vrienden van mij naar Zuid-Frankrijk gegaan met deze caravan en we hebben het allemaal heel leuk gehad. De bedden liggen heel erg comfortabel en de caravan is gewoon supergezellig. Het zitgedeelte is echt ideaal om bijvoorbeeld kaartspelletjes te doen. Ook heeft de deur en het raam een hor en dat is wel zo handig als je niet lek gestoken wil worden door muggen!

Keukenprinses in mijn eigen caravan

Ik had het helemaal niet verwacht toen ik de caravan kocht, maar de keuken is echt mijn lievelingsgedeelte van de hele caravan geworden. Het keukentje is voorzien van een koelvak, vriesvak en gaskomfoor, dus alles wat je nodig hebt om lekker zelf te koken op de camping. Koken vind ik normaal gesproken een heel gedoe en vaak heb ik er ook geen zin in. Dit is helemaal het geval als ik op vakantie ben, want het liefst zou ik dan iedere dag uiteten gaan! Maar toen ik deze caravan net nieuw had, vond ik het ineens juist wel heel erg leuk om te koken. In die twee weken Zuid-Frankrijk heb ik dan ook bijna elke avond zelf eten klaargemaakt in het handige keukentje. Sinds de aanschaf van deze caravan ben ik dus echt een keukenprinsesje geworden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.