Loopband review: Tunturi Competence T20

Loopbanden zijn een van de gemakkelijkste manieren om fitness te integreren in het dagelijks leven. Daarom gaan veel sporters op zoek naar een toestel om thuis te trainen. Een loopband van Fitnessapparaat.nl is perfect voor thuisgebruik.

Loopbanden als populaire fitnesstoestellen

Steeds meer sportievelingen halen een toestel in huis want ze hebben verschillende voordelen:

  • Ze zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • Met een vlak en voorspelbaar oppervlak om te wandelen en hardlopen, hoef je je geen zorgen te maken over het weer of het verkeer.
  • Je hoeft de deur niet uit als je je niet veilig voelt als loper.
  • Ze zijn vaak opvouwbaar, dus je kunt hem gemakkelijk opbergen wanneer dat nodig is.

Tunturi Competence T20 Loopband

Een helling van maximaal 10 graden bevordert meer spiermassa door je hele lichaam, van je kuiten tot je bilspieren. De maximale snelheid van de Tunturi Competence T20 is 16 km/u.

Er zijn 14 programma’s om uit te kiezen en de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke training te maken. Je kunt je voortgang bijhouden en het meeste uit je training halen. Plus deze loopband biedt MP3-connectiviteit, een mobiel of tablet houder zodat je tijdens het hardlopen naar je favoriete nummers kunt luisteren of een serie volgen.

Of je nu op zoek bent naar een goedkope loopband of een high-end machine voor marathontraining, de Tunturi Competence heeft Monitor geeft de tijd, afstand, calorieverbranding, snelheid, loophoek en hartslagmeter. Als je tijdens het trainen pijnlijke heupen, is een loopband gemakkelijk op de heupen, knieƫn en enkels, in vergelijking met de weg die vaak oneffen ligt. Zo kun je comfortabeler en efficiƫnter kunt trainen.

Online bestellen

Dit toestel wordt na aankoop snel aan huis geleverd met de optie om hem gratis bij jouw op te stellen, met een bedenkperiode van 30 dagen!
Welke uitrusting je ook gebruikt, om in te rennen hebt enkel de juiste paar schoenen nodig. Deze kan je hier meteen bijbestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.