Een vakantiepark op de veluwe

Vakantiepark Veluwe

Voor een verblijf op de Veluwe is een vakantiepark de uitgewezen plaats om de omgeving te verkennen. Op het vakantiepark het Kastelenhof is vervelen er niet bij. Er is bijzonder veel te doen voor jong en oud. Met kinderen is het een ideale uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Bezoek voor het boeken de website kastelenhof.nl.

Spelen
Tijdens een verblijf op het park kunnen de kinderen spelen door zich te verkleden als ridder of prinses. Kinderkleding kan gehuurd worden. Bij warm weer kunnen ze zich vermaken in het spetterbad. Het spetterbad is nieuw en voorzien van leuke speeltoestellen.

Fietsen
Op het vakantiepark het Kastelenhof zijn er fietsen te huur. Er zijn dames- en herenfietsen met drie versnellingen. Zo is het mogelijk om vanaf het park mooie fietstochten te maken over de prachtige Veluwe. Er kan gebruik worden gemaakt van gratis kinderzitjes voor op de fiets. De mooiste fietstochten kunnen worden gedownload op route.nl. Het is verstandig om bij aankomst de fietsen te reserveren. Een fiets huren kost € 7.50 per dag. Bekijk de website kastelenhof.nl.

Broodjes en Wifi
Er kunnen ‘s morgens heerlijke broodjes worden gehaald van de bakker bij de receptie. Na 8.30 uur liggen de broodjes klaar. Ook kan er een geheel verzorgd ontbijt worden besteld. Wat velen belangrijk vinden is verbinding via internet. Even mailen met het thuisfront kan een heerlijk gevoel van rust geven. De Wifi is op heel het park kosteloos verkrijgbaar. Er zijn ook pakketten voor groepen personen die tegelijk films willen bekijken.

Paarden
Voor wie graag een tocht per paard maakt, kan een paard huren. Daarvoor zijn de adressen verkrijgbaar bij de receptie. Wanneer er zelf een paard wordt meegenomen, kan het paard terecht in de paardenstalling bij de KHNS. Bekijk daarvoor de gegevens op de website van kastelenhof.nl.

Wassen
Er is op het park een was gebouw aanwezig. Er staan twee wasmachines en twee drogers. Munten voor de apparaten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Wanneer er minimaal een week voor de aankomst wordt doorgegeven welke boodschappen nodig zijn, wordt ervoor gezorgd dat de boodschappen bij aankomst in de bungalow klaar staan. Op de dag van aankomst staat de bungalow vanaf 16.00 uur klaar. Het vertrek moet voor 10.00 uur plaatsvinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.