Vince Satin Pleated Skirt

Een van mijn lievelingsmerken is Vince vanwege de mooie en chique stijl. Dus toen ik laatst een nieuwe rok nodig had, ging ik ook weer meteen bij dit kledingmerk kijken! Ik was op zoek naar een rok van midi-lengte in een neutrale kleur en uiteindelijk heb ik bij Vince kunnen slagen: het werd de Satin Pleated Skirt in de kleur off-white.

Ik vind de stof van de rok erg mooi, het is een satijnen stofje maar glanst niet heel erg. Goedkopere satijnen stoffen glimmen namelijk heel veel en dat vind ik persoonlijk nogal goedkoop ogen, maar deze Vince rok heeft dat dus gelukkig niet. Ik heb de rok ook al een keer in de wasmachine gedaan en de stof ziet er na het wassen nog steeds mooi uit, dus dat vind ik ook zeker positief! Je hoeft hem trouwens niet meer te strijken na het wassen, want de rok droogt gewoon mooi op en de plooien zitten er nog steeds goed in zonder dat je er wat aan hoeft te doen. Dat is wel zo fijn, want dit scheelt me weer tijd en ik haat het echt om te strijken!

Wat ik ook geweldig vind, is dat het model van de Vince rok net wat specialer is dan andere rokken die ik al heb. De rok is namelijk een beetje asymmetrisch genaaid en dit geeft een speels effect, waardoor het meteen wat minder saai is. Verder vind ik de kleur ook superleuk en mooi te combineren met andere stukken uit mijn kledingkast. De crèmekleurige rok kan ik prima combineren met witte t-shirts, maar ook met een beige trui of een zwart leren jasje. Ik heb de rok vorige week bijvoorbeeld naar een verjaardag aangehad, maar met deze hittegolf heb ik hem ook naar mijn werk aan kunnen doen. De rok is chique genoeg voor een zakelijke omgeving, maar ook luchtig genoeg om de warme temperatuur te kunnen trotseren. Naar die verjaardag had ik de rok trouwens met witte sneakers gecombineerd, terwijl ik er zwarte hakken onder draag als ik naar mijn werk moet. Je zou dus kunnen zeggen dat deze rok echt op heel veel manieren te stylen is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.